Εποχικό προσωπικό αναμένεται να προσλάβουν δύο νοσοκομεία της περιφέρειας. Πρόκειται για συνολικά 74 άτομα που θα απασχοληθούν σε τομείς όπως η καθαριότητα και η φύλαξη.

Πιο συγκεκριμένα, το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας για την Οργανική Μονάδα Αιγίου ανακοινώνει την πρόσληψη 27 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Σύμφωνα με την προκήρυξη, το νοσοκομείο προτίθεται να προσλάβει:

– 8 φύλακες ΥΕ (8ωρης κυκλικής απασχόλησης)

– 11 άτομα προσωπικό καθαριότητας ΥΕ (8ωρης κυκλικής απασχόλησης)

– 1 βοηθό μαγείρου ΥΕ (4ωρης απασχόλησης)

– 1 πλύντη / πλύντρια ΥΕ (4ωρης απασχόλησης)

-1 βοηθό μαγείρου ΥΕ (8ωρης απασχόλησης)

– 1 τραπεζοκόμο ΥΕ (5ωρης απασχόλησης)

– 2 βοηθούς μαγείρου ΥΕ (5ωρης απασχόλησης)

– 2 πλύντες / πλύντριες ΥΕ (8ωρης απασχόλησης)

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας – ΟΜ Αιγίου, Ανω Βουλωμένο, ΤΚ 25100, Αίγιο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. 26910-59431). Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 47 ατόμων, οι οποίοι θα απασχοληθούν στους τομείς της φύλαξης και της καθαριότητας στη Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, προκηρύσσονται 17 προσλήψεις στον τομέα της φύλαξης του νοσοκομείου –12 άτομα στο νέο νοσοκομείο και 5 στο παλαιό n καθώς και 30 προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει, αφού συμπληρώσουν την αίτηση, να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως (ή με εξουσιοδότηση) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου, 3ο χλμ. Αγρινίου – Αντιρρίου, ΤΚ 30100, Αγρίνιο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. 2641361-114, 119).

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τον τομέα της φύλαξης λήγει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ενώ για τις θέσεις στον τομέα της καθαριότητας οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.