Οσκαρ… ατυχίας για τον Οσκαρ Γκαρσία, που αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα  χθες το μεσημέρι και, παρά τη μεγάλη του επιθυμία να είναι με την ομάδα στο ΟΑΚΑ, δεν ακολούθησε την αποστολή. Οι πόνοι εντάθηκαν και εισήχθη στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας και σήμερα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου με αποτέλεσμα ο Χρήστος Κόντης να είναι πιθανόν  και στο Περιστέρι στον πάγκο της ομάδας.

Πάντως στην ΠΑΕ, υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση αρκετών παικτών γενικότερα, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να μπει ο Ολυμπιακός στην τελική ευθεία όσο πιο δυνατά μπορεί.

Οσον αφορά την ΑΕΚ, ο διοικητικός ηγέτης της Δημήτρης Μελισσανίδης, σε ομιλία του προς τους παίκτες πριν τον αγώνα και στην προσπάθειά του να τους «φτιάξει», είπε μεταξύ άλλων: «Παίξτε για τη φανέλα και το έμβλημα που θα πρέπει να γίνουν δεύτερο πετσί σας. Πρέπει να μπείτε πεινασμένοι, μπορείτε να κερδίσετε και να δώσετε χαρά στον κόσμο μας. Το οφείλετε και στους εαυτούς σας γιατί είκοσι χρόνια σάς κλέβουν τον ιδρώτα».