Στην Αθήνα αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) ο Εϊντριαν Πέιν. Στις 17:30, πάτησε ελληνικό έδαφος ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ και δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο 27χρονος ΝΒΑερ ξεπρόβαλλε από τις συρόμενες πόρτες φορώντας ήδη πράσινο καπέλο του Παναθηναϊκού, ενώ είχε και πράσινο κασκόλ κρεμασμένο στο λαιμό του.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι έρχομαι σε μια ομάδα με τόσους τίτλους και έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Το βλέπω ως το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Θεωρώ πως οι νέοι μου συμπαίκτες θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ.

Θα δώσω αθλητικότητα, δύναμη και ριμπάουντ στον προπονητή μου. Θα δουλέψω σκληρά, για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της», ήταν τα πρώτα λόγια του ως παίκτης του «τριφυλλιού,» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, επί ελληνικού εδάφους.

Ο Εϊντριαν Πέιν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αντι-ντόπινγκ τεστ, ως είθισται, ενώ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Πέμπτης (8/2) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπασκόνια, στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική.