Ένα δεύτερο… μέτωπο, που μπορεί μέχρι τώρα να μην έχει κάνει δυνατά την εμφάνισή του, αλλά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, δημιουργείται στον Παναθηναϊκό με αφορμή το οικονομικό θέμα που ταλανίζει το «τριφύλλι» εδώ και μήνες.

Κι αν στο θέμα των προσφυγών οι «πράσινοι» παίρνουν διαρκώς αναβολές, οι παίκτες που βρίσκονται αυτή την εποχή στο ρόστερ αλλά και το προπονητικό τιμ έχουν φτάσει στα όριά τους. Παραμένουν απλήρωτοι, με συνέπεια να ζητήσουν από τη διοίκηση να τους θέσει ένα πλάνο αποπληρωμής των οφειλόμενων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ και οι παίκτες περιμένουν από τους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα να τους δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις κι αυτό – εκτός απρόοπτου – θα συμβεί το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου και πιθανότατα ο Αλέκος Σφυρής, θα βρεθούν στο Κορωπί για να δώσουν… εξηγήσεις.

Η συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες έγινε πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης, στη συνέχεια ενημέρωσαν τον Ουζουνίδη και περιμένουν από τη διοίκηση να τους αναλύσει το πλάνο μέσα στο οποίο θα γίνουν οι πληρωμές αυτών που τους οφείλονται.

Ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, έχει ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη κι όπως έγινε γνωστό με τον οικονομικό σύμβουλο της εταιρείας, Αλέκο Σφυρή, θα μεταβούν την Πέμπτη στις εγκασταστάσεις της ομάδας για να ενημερώσουν τους παίκτες.Οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει το 40% της δόσης Οκτωβρίου, ωστόσο, οφείλεται η επόμενη του Δεκεμβρίου, ενώ ακολουθεί η επόμενη δόση στα τέλη Μαρτίου.