Το γκολ του Γιώργου Δεληζήση (73′) έδωσε στον Αρη τη νίκη επί της Σπάρτης στη 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο οι καλές ειδήσεις για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήρθαν από την Πάτρα όπου ο Πανσερραϊκός έκοψε βαθμούς από την Παναχαϊκή (1-1). Ετσι, μέσα σε λίγες ημέρες ο Αρης έφτασε στο +5 από τη δεύτερη θέση, ενώ παράλληλα μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της ανόδου και ο ΟΦΗ, που δεν αγωνίστηκε (καθώς ο Αχαρναϊκός έχει αποχωρήσει),αλλά μείωσε τη διαφορά από την Παναχαϊκή στον έναν βαθμό.

«Η ομάδα ήταν καλή. Κυριαρχήσαμε για 90 λεπτά, με εξαίρεση μια στατική φάση, δεν κινδυνέψαμε. Είχαμε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες», είπε ο Δημήτρης Σπανός.

Στην Πάτρα ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με τον Ενομό (35′) και η Παναχαϊκή ισοφάρισε με τον Μωραΐτη (66′). Η ομάδα της Πάτρας έχει παράπονα από τον διαιτητή Ανούσο (Λακωνίας) και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Κατσουράνης τον χαρακτήρισε με ανάρτησή του στο twitter «ιδιοφυή χειρουργό».

Με σκόρερ και πάλι τον Ούγκο Κάιπερς, ο Εργοτέλης νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, παρέμεινε αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ.

Αλλα αποτελέσματα: Βέροια – Δόξα Δράμας 0-2,Απόλλων Λάρισας – Απόλλων Πόντου 1-0, Αχαρναϊκός – ΟΦΗ 0-3 (α.α.). Σήμερα: Καλλιθέα – Αιγινιακός και ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναιγιάλειος. Η συνάντηση Κισσαμικός – Τρίκαλα είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Στη βαθμολογία (15 αγ.): Αρης 39, Παναχαϊκή 34, ΟΦΗ 33, Δόξα Δράμας, Κισσαμικός (13 αγ.) και Τρίκαλα (14 αγ.) από 24.

Επεισόδια στην Γ’ Εθνική

Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν το ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Εθνικό και την Προοδευτική στο γήπεδο της Καλλιθέας. Ολα συνέβησαν μετά το γκολ του Εθνικού στο 70′ (Κατσικοκέρης με εκτέλεση πέναλτι), όταν σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών της Προοδευτικής και των ΜΑΤ. Η Προοδευτική καταγγέλλοντας την επίθεση από τα ΜΑΤ μέσω των social media αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας Βαγγέλη Ντάγκα, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Εθνικός τονίζοντας ότι στα επεισόδια δεν εμπλέκονται οι φίλοι της ομάδας, ενώ οι οπαδοί της Προοδευτικής, παρ’ ότι υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης, πήγαν στην Καλλιθέα και εισήλθαν σε εξέδρα που δεν έχει άδεια λειτουργίας. Η ανακοίνωση σημειώνει επίσης ότι, με παρέμβαση της Αστυνομίας μετακόμισαν στην κεντρική εξέδρα, υπήρξε διαχωρισμός με τους οπαδούς του Εθνικού και δεν δημιουργήθηκε μεταξύ τους το παραμικρό. Τέλος, προσθέτει ότι τα επεισόδια συνέβησαν μεταξύ των οπαδών της Προοδευτικής και των ΜΑΤ, ενώ καταγγέλλει πως κατά τη διάρκειά τους υπήρξαν φθορές σε εγκαταστάσεις του γηπέδου (καθίσματα κ.λπ.).

Στο μεταξύ, σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου του Φωστήρα Διονύση Πανταζή σε ραδιοφωνικό σταθμό, τέσσερις ποδοσφαιριστές του συλλόγου χτυπήθηκαν από τον ομόλογό του της ΑΕ Μυλοποτάμου Μανώλη Κουγιουμουτζή, ο οποίος προέτρεψε οπαδούς να μπουν στο γήπεδο.