Στην πρόσληψη ενός κοινωνικού λειτουργού με σύμβαση εργασίας διάρκειας επτά μηνών προχωρά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση θα πρέπει να έχουν πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κοινωνικής εργασίας ή πτυχίο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κοινωνικής εργασίας ή ισότιμης σχολής της αλλοδαπής με αντίστοιχη ειδικότητα.

Επιπλέον θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία κοινωνικού λειτουργού ενός έτους, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και άδεια άσκησης επαγγέλματος κοινωνικού λειτουργού.

Ακόμα, να είναι ηλικίας από 23 έως 40 ετών και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων τής προσφερόμενης θέσης.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από τριμελή επιτροπή που θα οριστεί με απόφαση του ΔΣ του Νηπιοτροφείου, η οποία θα εξετάσει τις υποψηφιότητες, θα πραγματοποιήσει γραπτή εξέταση με όσους υποψηφίους έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και θα συντάξει πίνακες κατάταξης.

Οι υποψήφιοι θα έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης και πρόσβασης στους ατομικούς φακέλους και στα ατομικά φύλλα αξιολόγησής τους κατόπιν αίτησής τους στο Πρωτόκολλο εντός πέντε ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως και τις 12 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Νηπιοτροφείου, Κρέμου 128, ΤΚ 176 75, Καλλιθέα.