Σερβιτόρους, νοσηλευτές, ψυκτικούς και μαγείρους αναζητά για εργασία σε Κύπρο και Γερμανία το γραφείο ευρέσεως εργασίας Foris.

Ειδικότερα ζητούνται νοσηλευτές με 4ετή φοίτηση από κλινικές της Γερμανίας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση γερμανικών επιπέδου Β2, ενώ τους παρέχεται διαμονή, ασφάλεια και μισθός 2.200 ευρώ. (Κωδικός θέσης 49ΧΕΝ).

–Σερβιτόρος για μόνιμη απασχόληση σε ελληνικό εστιατόριο στη Λειψία για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση γερμανικών και να είναι ηλικίας έως 40 ετών. Σε όποιον προσληφθεί παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλεια και μισθός 1.200 ευρώ. (Κωδικός θέσης 48ΧΕΝ).

–Ψητοπωλείο στη Λεμεσό αναζητά ψήστες για μόνιμη απασχόληση. Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και να είναι ηλικίας έως 50 ετών. Οσοι προσληφθούν θα εργάζονται 8ωρο/6ήμερο ενώ τους παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλεια. Ο μισθός τους θα είναι 850 ευρώ. (Κωδικός θέσης 57ΧΕΝ).

–Μάγειροι (β’ και Γ’) ζητούνται για εργασία κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα Κύπρου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα και να είναι ηλικίας έως 45 ετών. Ο μισθός που λαμβάνουν θα είναι από 850 ευρώ έως 1.100 ευρώ αναλόγως της εμπειρίας. Στους προσληφθέντες παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλεια. (Κωδικός θέσης 54ΧΕΝ).

Επίσης ζητούνται σερβιτόροι με καλή γνώση αγγλικών και απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα. Οι προσληφθέντες θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 40 ετών, ενώ ο μισθός τους θα είναι από 800 έως 900 ευρώ ανάλογα την εμπειρία. (Κωδικός θέση 55ΧΕΝ).

–Εταιρεία στην Κύπρο ζητά οδηγούς για μόνιμη απασχόληση. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα, δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας. Παρέχεται διαμονή, ασφάλεια και μισθός 1.000 ευρώ. (Κωδικός θέσης 56ΧΕΝ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα με πρόσφατη φωτογραφία και αναγράφοντας τον αντίστοιχο κωδικό της θέσης στη διεύθυνση foris@foris.gr