Ξανά σε ειδική κλινική αποκατάστασης βρέθηκε η Selena Gomes.Η διάσημη τραγουδίστρια μετά από μια δύσκολη χρονιά, όπου συνεχίζει να δίνει μάχη με την κατάθλιψη, λόγω του αυτοάνοσου νοσήματος που έχει και μετά τη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε, βρέθηκε σε ειδική κλινική φροντίδας και αποκατάστασης.

“Ένιωθε πως χρειαζόταν να αποδράσει και να επικεντρωθεί στον εαυτό της χωρίς περισπασμούς’”,αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της, μιλώντας για τις δυο εβδομάδες που έμεινε στην κλινική στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το Tlife, η 25χρονη σταρ μάλιστα, φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον εαυτό της, ξεπέρασε τις κρίσεις πανικού, κάνει τις θεραπείες της, τρώει υγιεινά και άρχισε μαθήματαpilates. “Θέλει να ξαναπάει αργότερα μέσα στη χρονιάστο συγκεκριμένο κέντρο. Νιώθει και δείχνει απίστευτη”, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ηSelenaμπήκε σεκλινική αποκατάστασης που νοσηλεύεται. Το 2016 η διάσημη τραγουδίστρια έδινε και πάλι μάχη με την κατάθλιψη και είχε εισαχθεί εθελοντικά σε κέντρο αποκατάστασης, ζητώντας θεραπεία.

Το πρόβλημα υγείας της Selena

Η Selena από το 2013 έχει διαγνωστεί με λύκο, ένα από τα σοβαρότερα αυτοάνοσα νοσήματα. Σε όσους πάσχουν από τη νόσο, τα αίτια της οποίας είναι άγνωστα, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος επιτίθενται στους υγιείς ιστούς οδηγώντας τους σε φλεγμονή και βλάβη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν επιπτώσεις, τόσο στο δέρμα, όσο και εσωτερικά, όπως για παράδειγμα στις αρθρώσεις και κάποια ζωτικά όργανα. Θεραπεία δεν υπάρχει, παρά μόνο τρόποι για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά.

“Διαγνώστηκα με λύκο και χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες. Γι’ αυτό το λόγο τα σταμάτησα όλα, θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό. Δεν έχω άλλη επιλογή! Αισθάνομαι τον πόνο! Έχω χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό μου, τα ξεπερνάω και προχωράω!”, είχε πει την πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, ο εφιάλτης είχε επιστρέψει και το 2016 η τραγουδίστρια αποφάσισε να εισαχθεί εθελοντικά στο κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού, το στρες και την κατάθλιψη -παρενέργειες από την φαρμακευτική αγωγή αλλά και την μάχη της με την ασθένεια του λύκου. Τώρα τα πράγματα, δυσκόλεψαν και πάλι και ηSelenaεπέστρεψε για 2 εβδομάδες στο κέντρο αποκατάστασης και είναι και πάλι καλά!