Καταιγιστική ήταν η Μαρσέιγ που επικράτησε στο Βελοντρόμ της Μετς με 6-3 στον αγώνα που άνοιξε την 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 9′ είχαν προηγηθεί ήδη με 2-0, χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο στην ουραγό του πρωταθλήματος να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Ο Τοβέν σημείωσε χατ τρικ (9′, 45′, 56′), ενώ σκόραραν επίσης οι Σανσόν (6′) και Ζερμέν (50′). Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Κώστας Μήτρογλου (75′) που μπήκε αλλαγή στο 69′, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Μολέ (74′, 84′) και ο Νιανέ (90+1′).

IΣΠΑΝΙΑ:Εμφατική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοσιεδάδ που επικράτησε στο Ανοέτα της Λα Κορούνια με 5-0 για την 22η αγωνιστική τηςLa Liga.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33′ με τον Χοσέ και στην επανάληψη σημείωσαν ακόμη τέσσερα τέρματα. Ο Ιγιαραμέντι στο 62′ έκανε το 2-0 και στο 75′ ο Κανάλες ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Ο Ελουστόντο στο 83′ έκανε το 4-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89′ πάλι ο Ιγιαραμέντι. Η Λα Κορούνια μετά τη σημερινή συντριβή συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.