Η Λάρισα έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, καθώς η θεσσαλική ομάδα επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΣ με 2-1, στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Ο νεαρός Γιάννης Μασούρας ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενουμένων, καθώς ο 22χρονος μέσος πέτυχε και τα δύο γκολ της Λάρισας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ήταν τα πρώτα γκολ του Μασούρα σε επαγγελματικό επίπεδο και ο νεαρός άσος της Λάρισας είχε πολλούς λόγους για να πανηγυρίσει με έντονο τρόπο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς ο Κόντε έκανε το 1-0 με εξαιρετική κεφαλιά. Ο ισπανός φορ ήταν και πάλι εντυπωσιακός, αλλά το γκολ που σημείωσε δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους. Η συνέχεια ανήκε στη Λάρισα και ο Μασούρας ισοφάρισε στο 28′ για τους φιλοξενουμένους, ενώ ο ίδιος παίκτης χάρισε τη νίκη στους Βυσσινί με το γκολ που πέτυχε στο 53′.

Οι Θεσσαλοί μετά τη χθεσινή νίκη τους έκαναν μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού και θέλουν πλέον να σφραγίσουν το εισιτήριο για την τετράδα στη ρεβάνς του AEL FC Arena.