Μαζικό συλλαλητήριο κατά του πολυνομοσχεδίου πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, μπροστά από τη Βουλή. Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στην Βουλή.Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

«Έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες. Ο νόμος για την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, οι πλειστηριασμοί και όλα τα αντεργατικά μέτρα που περιέχονται στο πολυνομοσχέδιο θα καταργηθούν στην πράξη, από το ίδιο το λαϊκό κίνημα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που έδωσε και αυτός το παρόν στο συλλαλητήριο.

Επιπλέον, χωρίς μετρό και τραμ είναι η πρωτεύουσα, καθώς σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση βρίσκεται το Σωματείο των Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) αλλά και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αποφάσισαν την προκήρυξη 24ωρης απεργίας.

Παράλληλα, δεμένα μένουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας, ύστερα από απόφαση για 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) καλούν τους γιατρούς-μέλη τους να δώσουν το αγωνιστικό «παρών» στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή.