Σε ταυτόχρονη αυτοχειρία φέρεται να οφείλεται ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού από τη Γερμανία που βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει για ολιγοήμερες διακοπές στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς.

Η ιατροδικαστής, η οποία μετέβη στο νησί από την Πάτρα, φέρεται να έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειες.

Από τις αστυνομικές έρευνες προκύπτει ότι το ζευγάρι, 30-35 ετών, νοίκιασε το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, μέσω airbnb από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ είχε χρησιμοποιήσει και άλλο κατάλυμα για τη διαμονή του στην Κεφαλονιά.

Εφεραν βαριά τραύματα στα χέρια

Το ζευγάρι βρήκε νεκρό η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος: η Γερμανίδα, που έφερε βαριά τραύματα στα χέρια, κείτονταν στον καναπέ του σαλονιού και ο σύντροφός της στο μπάνιο, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί των δύο γερμανών τουριστών αναμένεται την Τρίτη να μεταφερθούν στην Πάτρα προκειμένου να γίνουν εξετάσεις ταυτοποίησής τους.

Το ζευγάρι φέρεται να νοίκιασε από τη Γερμανία το ΙΧ που χρησιμοποιούσε στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν αλλαχθεί οι πινακίδες του.

Από τον έλεγχο που έγινε δεν βρέθηκαν σε αυτό ναρκωτικές ουσίες ή παραισθησιογόνα φάρμακα.