Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει νέα…επίθεση για τον Φελίπε Κουτίνιο. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης, Mundo Deportivo, σημειώνοντας ότι η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου της Λίβερπουλ, τον Ιανουάριο και δεν θέλει να περιμένει το καλοκαίρι.

Η καταλανική εφημερίδα σημειώνει ότι ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου έχει προσεγγίσει τον διευθυντή της Λίβερπουλ, Μάικλ Εντουαρντς, ενώ παράλληλα, γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να αυξήσει και την προσφορά. Πρόσφατα ο ισπανικός Τύπος είχε αναφέρει πως η νέα πρόταση της Μπαρτσελόνα μπορούσε να αγγίξει τα 140 εκατ. ευρώ. Η επίσης καταλανική Sport, σημειώνει πως έχει προγραμματιστεί μία συνάντηση των εκπροσώπων του 25χρονου Βραζιλιάνου με τη Λίβερπουλ στις 3 Ιανουαρίου. Κι όπως αναφέρει αυτό το ραντεβού μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό.

Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι μάλιστα «Η D Day του Κουτίνιο».

Οπως γίνεται κατανοητό, ο Κουτίνιο, αποτελεί κορυφαίο μεταγραφικό στόχο των Καταλανών, που προσπάθησαν, αλλά χωρίς επιτυχία, να τον φέρουν στο Καμπ Νου το καλοκαίρι που πέρασε. Η Λίβερπουλ εξακολουθεί να απαντά αρνητικά στις προτάσεις της Μπαρτσελόνα και το πιθανότερο είναι να θέλει να κρατήσει τον παίκτη έως το καλοκαίρι, όταν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τη Λειψία για τον Κεϊτά.

Ο Ζίκο, ένας από τους θρύλους του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου πήρε θέση για την υπόθεση Κουτίνιο και τον συμβούλεψε να μείνει στη Λίβερπουλ: Ο Ζίκο εξήγησε πως στους Reds ο 25χρονος Βραζιλιάνος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κάτι που δεν θα συμβαίνει στην Μπαρτσελόνα: «Λόγω των Ινιέστα, Σουάρες και Μέσι θα έχει δευτερεύοντα ρόλο στο σύλλογο», είπε ο Ζίκο.