Την παραμονή των Χριστουγέννων απολύθηκε από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, αλλά προσελήφθη στην Σουόνσι στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ λοιπόν θα είναι ο αντικαταστάτης του Πολ Κλεμέντ στην τεχνική ηγεσία της Σουόνσι. Ο 52χρονος Πορτογάλοςυπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης. Ο Καρβαλιάλ, που είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης το 2008, απολύθηκε από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά δεν δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα.

Το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού η ουαλική ομάδα βρίσκεται στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ με 13 βαθμούς σε 20 αγώνες.

Ο πρόεδρος των «κύκνων», Χιού Τζένκινς, δήλωσε σχετικά: «Η πορεία του Κάρλος στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που την οδήγησε δύο συνεχόμενες φορές στα πλέι οφ της Championship, έδειξε πως έχει την προσωπικότητα και την εμπειρία να φέρει τα αποτελέσματα που είναι αναγκαία για την ομάδα μας. Είναι αποφασισμένος και φιλόδοξος, έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του, ξέρω πως θα την αντιμετωπίσει χωρίς φόβο».