Κάνοντας μια πειστική εμφάνιση και βγάζοντας αγωνιστική αντίδραση μετά την γκέλα του Σαββάτου, η ΑΕΚ επικράτησε άνετα με 4-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, καθαρίζοντας ουσιαστικά από χθες την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η Ενωση έδειξε από το ξεκίνημα του ματς διάθεση να πιέσει και δεν άργησε να κλείσει στην περιοχή του τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, οι επεμβάσεις του Κυριακίδη κρατούσαν όρθιους τους γηπεδούχους, τουλάχιστον μέχρι το 45′. Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους στο κράτημα του Μιχάι στον Κονέ, με τον Χριστοδουλόπουλο να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0. Ενώ με τη σέντρα για το δεύτερο μέρος η Ενωση σκόραρε ξανά, βάζοντας έτσι γερές βάσεις για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Μπακασέτας έκανε με προβολή το 2-0, δίνοντας από το 46′ αέρα δύο τερμάτων στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Η ΑΕΚ δεν κατέβασε στροφές και στο 65′ σκόραρε ξανά, με τον Γκάλο να νικά αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Κυριακίδη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γιακουμάκης στο 87′.

– Ο Ερικ Μοράν της Λεγανιές αποτελεί τον εκλεκτό του Μανόλο Χιμένεθ για τη θέση του αμυντικού χαφ, με την Ενωση να κινείται πολύ δυναμικά για να τον κάνει άμεσα δικό της.