Μπορεί η Λίβερπουλ να έχει απορρίψει τρεις φορές προτάσεις της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, αλλά όπως αναφέρει το ισπανικό περιοδικό «Don Balon», η ισπανική ομάδα δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ και επανήλθε με νέα προσφορά.

Η τελευταία πρόταση των Καταλανών για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ανέβηκε στα 150 εκατ. ευρώ (!), καθώς ο σύλλογος της Καταλονίας αναζητά πάντα τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, ο οποίος μεταπήδησε στις αρχές Αυγούστου στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι του ποσού-ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει η καταλανική εφημερίδα «Sport», οι εκπρόσωποι του διεθνή άσου βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη και συμφώνησαν με την Μπάρτσα για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους θα ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ!

Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραχωρήσει τον Κουτίνιο, θα γίνει αυτόματα, ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «Μπάρτσα», πίσω από τον Λιονελ Μέσι και μπροστά από τον Λουίς Σουάρες.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ επιμένει ότι ο 25χρονος άσος δεν θα παραχωρηθεί, αλλά σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, πριν από μερικές ημέρες έγινε νέα συνάντηση των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ με ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή. Οι τελευταίοι ζήτησαν πιο διαλλακτική στάση σε περίπτωση νέας πρότασης της Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως οι Άγγλοι δείχνουν τώρα διάθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κουτίνιο.