«Διαστημική» ήταν η Λίβερπουλ που επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Μπόρνμουθ, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Κλοπ ήταν σαφώς καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Προηγήθηκε στο 20′ με τον Κουτίνιο και έξι λεπτά αργότερα ο Λοβρεν έκανε το 2-0. Στο 44′ ο Σαλάχ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φιρμίνο στο 66′.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και για 9ο παιχνίδι παραμένει αήττητη. Από την άλλη η Μπόρνμουθ που βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, μετράει έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη.

***Την δεύτερη σερί νίκη της, μετά το «χαστούκι» από την Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπέμπηδες», που μεσοβδόμαδα επικράτησαν της Μπόρνμουθ (1-0), έφυγαν με το «τρίποντο» και από την έδρα της Γουέστ Μπρομ με 2-1.

Ηπλάστιγγα του αγώνα έγειρε υπέρ των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, όταν μέσα σε διάστημα 8 λεπτών οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο βρήκαν δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ρομέλου Λουκάκου, μάλιστα, σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, καθώς ήταν αυτός που σημείωσε το γκολ απέναντι στην Μπόρνμουθ σχεδόν στο ίδιο λεπτό (στο 25΄ την περασμένη Τετάρτη, στο 27΄ κόντρα στη Γουεστ Μπρομ).

Το 2-0 σημείωσε ο Λίνγκαρντ στο 35′, ενώ η Γουέστ Μπρομ μείωσε στο 77′ με τον Μπάρι.