Για το πιο εορταστικό τεύχος του χρόνου που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, μαζί με Το Βήμα, δοκιμάσαμε και προτείνουμε:

• 90 χριστουγεννιάτικες συνταγές για αγαπημένα πρόσωπα, που τις επιμελήθηκαν 25 από τους καλύτερους Έλληνες σεφ

• Ολοκληρωμένα χριστουγεννιάτικα μενού

• Την τέλεια γαλοπούλα βήμα-βήμα από τον σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου

• 12 προτάσεις για μαγειρέματα με μαύρο χοίρο, πάπια, μοσχάρι, κόκορα, χοιρινό, αγριογούρουνο, διαλεγμένες μία μία

• Τις πιο αφράτες βασιλόπιτες

• Τις καλύτερες διευθύνσεις και τα ποιοτικότερα προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι

• Πού μπορούμε να αγοράσουμε τα πιο νόστιμα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Επίσης

• Το γιορτινό μενού των vegan

• Το brunch της 1ης μέρας του 2018

• 9 προτάσεις για πρωτότυπο finger food με ελληνικά προϊόντα

• Δοκιμάσαμε το πλιγούρι αντί για ρύζι με απρόσμενα γευστικά αποτελέσματα

• Χριστουγεννιάτικη ψαροφαγία από τον σεφ Κώστα Μπουγιούρη

Και πολλές προτάσεις για πρωτότυπες σούπες, τάρτες, σαλάτες, πουρέδες κ.ά.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με το «ΒΗΜΑ»

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!