Ρομάριο και Μπεμπέτο, που δημιούργησαν ένα «θανατηφόρο δίδυμο» στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, βοηθώντας τη Βραζιλία να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994, ελπίζουν να είναι εξίσου επιτυχημένοι στην πολιτική, συνεργαζόμενοι για τη μεταρρύθμιση του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο Ρομάριο, ο οποίος είναι γερουσιαστής στον τόπο καταγωγής του, ανακοίνωσε ότι ο Μπεμπέτο θα συμμετάσχει στο πολιτικό κόμμα Podemos, προκειμένου να συνεργαστούν για τη μεταρρύθμιση του Ρίο ντε Τζανέιρο, που οδηγείται σε χρεοκοπία και απειλείται από την αυξανόμενη βία.

«Το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα», ανέφερε ο Ρομάριο σε σύντομη δήλωση. «Μαζί μπορούμε να ανοικοδομήσουμε το Ρίο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλος μας». Ο Ρομάριο δήλωσε έτοιμος να γίνει κυβερνήτης του Ρίο το επόμενο έτος, ενώ ο Μπεμπέτο θα μπορούσε να βρεθεί στη Γερουσία.

Οι φίλαθλοι του Ρίο κατά τη δεκαετία του ’80 και του ’90 παρακολουθούσαν την μονομαχία των γκολ από τους δύο επιθετικούς της Φλαμένγκο και της Βάσκο ντα Γκάμα, δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους της πόλης. Ο Ρομάριο σημείωσε επίσης πολλά γκολ στην Ευρώπη με PSV Αιντχόφεν και Μπαρτσελόνα, ενώ ο Μπεμπέτο είχε μια χρυσή περίοδο με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.