Κλοπή βαλίτσας η οποία περιείχε πολύτιμους λίθους αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρω, σημειώθηκε σε τρένο του σταθμού Euston στο Λονδίνο.

Ειδικότερα, η βρετανική αστυνομία αναζητεί έναν άγνωστο άνδρα, έπειτα από την κλοπή μιας βαλίτσας, γεμάτης με ζαφείρια, ρουμπίνια και άλλους πολύτιμους λίθους, αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών (περίπου 1,12 εκατ ευρώ), από τον χώρο των αποσκευών πάνω από το κάθισμα του βαγονιού ενός τρένου στον σταθμό του Euston στο Λονδίνο.

Ο ιδιοκτήτης της πολύτιμης βαλίτσας, ένας 35χρονος έμπορος κοσμημάτων, επιβιβάστηκε σε τρένο με προορισμό το Μπέρμινγχαμ στις 8 Νοεμβρίου, αλλά όταν το τρένο έφθασε στο Ράγκμπι της κεντρικής Αγγλίας, διαπίστωσε ότι η βαλίτσα του που περιείχε ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια, δεν βρισκόταν πλέον στην σχάρα των αποσκευών.

Η βρετανική αστυνομία δημοσιοποίησε μια θολή φωτογραφία ενός άνδρα με τον οποίο ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να επικοινωνήσει.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Νικ Τόμσον, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να μιλήσω με τον άνδρα που εμφανίζεται στις εικόνες από την κάμερα κρυφής ασφαλείας σχετικά με την κλοπή αυτής της βαλίτσας που περιείχε υπερβολικής αξίας αντικείμενα. Η βαλίτσα ήταν μια μεγάλη μαύρη και περιείχε περισσότερους από 40 πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνια, σμαράγδια και ζαφείρια».