Ο Αντονί Μαρσιάλ μπήκε στο παιχνίδι στο 70′ στη θέση του Ράσφορντ και ένδεκα λεπτά αργότερα, πέτυχε το γκολ που έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη επί της Τότεναμ, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, έδωσε και πάλι ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα η Τότεναμ να μην μπορεί να βρει ελεύθερους χώρους παρά τη διάθεση των παικτών τους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να οργανώσουν το παιχνίδι τους. Η απουσία του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Χάρι Κέιν ήταν φανερή για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, καθώς ουσιαστικά μία μόνο «κλασική» φάση, δημιουργήθηκε. Κι αυτή ήταν στο 77′, όταν από πάσα του Ερικτσεν ο Ντελε Αλι βγήκε μόνος με τον Ντε Χέα αλλά δεν «βρήκε» καλά τη μπάλα (άουτ).

Δύο λεπτά αργότερα ο Λουκάκου είχε κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ στο 81′ ο Βέλγος επιθετικός πάσαρε με κεφαλιά στον Μαρσιάλ ο οποίος πρόλαβε τους Βερτόνχεν και Ντάιερ για να «νικήσει» τον Γιορίς για το 1-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπαϊγί, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιάνγκ (90+1′ Νταρμιάν), Βαλένσια, Ερέρα, Μάτιτς, Μχιταριάν (65′ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (70′ Μαρσιάλ), Λουκάκου

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Γουίνκς, Σισοκό (62′ Ντεμπελέ), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον (62′ Γιορέντε)