Η Τότεναμ επικράτησε εύκολα με 4-1 της Λίβερπουλ στο Γουέμπλεϊ, στην αναμέτρηση που «έριξε την αυλαία» της 9ης αγωνιστικής της Premier League. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κέιν μόλις στο 4΄ και στο 12΄ Χέουνγκ Μιν Σον έκανε το 2-0. Η Λίβερπουλ κατάφερε να μειώσει με τον Σαλάχ στο 24΄, αλλά ο Ντέλε Άλι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγραψε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Κέιν στο 57΄. Με τη νίκη της αυτή η Τότεναμ «έπιασε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

***Αν και βρέθηκε να χάνει νωρίς (12′) από γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ, η Αρσεναλ έκανε την ανατροπή και επικράτησε στο «Γκούντισον Παρκ» 5-2 της Εβερτον.

Ο Μονρεάλ ισοφάρισε λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο (40΄) και στο β΄ μέρος η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κυριάρχησε, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Γκεγέ στο 68΄. Οι «κανονιέρηδες» έπιασαν την Τσέλσι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο απειλείται… Τα υπόλοιπα γκολ της Αρσεναλ σημείωσαν οιΟζίλ (53′), Λακαζέτ (74′), Ράμσεϊ (90′) , Σάντσες (90+5). Η Εβερτον είχε μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νιασέ.