«Είμαι πολύ χαρούμενη» αναφώνησε στο Instagram η Βικτόρια Μπέκαμ, που βρέθηκε ξανά μαζί με τους τρεις γιους της ύστερα από καιρό. Ο πρωτότοκος, ο 18χρονος Μπρούκλιν, σπουδάζει φωτογραφία στη Νέα Υόρκη και το συναπάντημα ήταν ευτυχές, το δίχως άλλο. Αυτός που ίσως να είναι λίγο απογοητευμένος με τα βλαστάρια του είναι ο πατέρας Ντέιβιντ. Τέτοια εποχή ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν ο δεύτερος υιός της οικογένειας, ο 15χρονος σήμερα Ρόμεο, του ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Ο Μπρούκλιν τα έχει παρατήσει εδώ και χρόνια αφού η ακαδημία της Αρσεναλ τον ξαπόστειλε άφησε ελεύθερο, ενώ και το τρίτο αρσενικό τέκνο του σπιτιού, ο 13χρονος Κρουζ, ασχολείται ήδη με το τραγούδι και μάλιστα έχει λανσάρει και σινγκλάκι με τον τίτλο «Αν ήταν κάθε μέρα Χριστούγεννα» (πςςςς)!

Η πικρή(;) αλήθεια συνεπώς είναι ότι πολύ δύσκολα θα δούμε άλλον ποδοσφαιριστή με το όνομα Μπέκαμ μέσα στα επόμενα 15-20 χρόνια. Το πράγμα δεν χρειάζεται ανάλυση. Να ‘ναι καλά τα παιδιά και να βρουν πάθος και κίνητρο για κάτι, και ας μην είναι το ποδόσφαιρο. Ομως, μόνο όσοι βρίσκουν εμπόδια στη ζωή αισθάνονται τη δίψα να τα περάσουν για να φτάσουν στην κορυφή. Και όχι όλοι. Κακά τα ψέματα, όταν έχεις πατέρα τον Μπέκαμ, μαμά τη Βικτόρια και νονούς τον Ελτον Τζον και τη Λιζ Χάρλεϊ, σου έρχεται πιο βολικό να διαλέξεις την πασαρέλα και τα στούντιο από το να κυλιέσαι στη λάσπη και να σου πετάει παπούτσια στη μούρη ο προπονητής σου. Και αυτό είναι διαπίστωση, όχι κρίση.