Η ομάδα που εμπνεύστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά. Ο Νίκλας Χουλτ εξέτισε την ποινή του και ο προπονητής των Πρασίνων ξεπέρασε έναν «πονοκέφαλο» που είχε για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας, ενώ χθες ταξίδεψε στη Λάρισα με την αποστολή της ομάδας ο Λούκας Βιγιαφάνιες (μαζί στη φωτογραφία).

Ο 25χρονος μέσος ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες και για πρώτη φορά φέτος ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να τον υπολογίζει. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο προπονητής του ΠΑΟ θα κρατήσει στον πάγκο τον Αργεντινό κι εφόσον η εξέλιξη του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα το επιτρέψει, θα του δώσει λίγα λεπτά συμμετοχής.

Πάντως ο Ουζουνίδης αναμένεται πως θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δίνοντας φανέλα βασικού σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ώς τώρα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται ο Εμάνουελ Ινσούα, ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκεται και ο Γιακούμπα Σιλά.