Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε -μιλώντας στη NOVA για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα, για τα θέματα συνοχής που έχει η ομάδα, αλλά και τις αποχωρήσεις στελεχών του τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

Για την κατάσταση και την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είναι λογικό να μην υπάρχει συνοχή, είναι λογικό να έχουμε προβλήματα επιθετικά. Με την φυγή του Κάρλος αρχίσαμε να έχουμε και αμυντικά. Αυτή την στιγμή μας λείπουν παίκτες όπως ο Μολέδο και ο Κουλιμπαλί. Ξέρουμε ότι ήρθαν καλοί παίκτες, παίκτες με προσωπικότητα. Δεν είναι εύκολο να βγάλουμε στο γήπεδο όσα θέλουμε από την μία στιγμή στην άλλη. Πιστεύω στην ατομική ποιότητα των παικτών. Δεν είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να παίζουμε καλά αλλά να πάρουμε τους βαθμούς. Για λόγους όχι μόνο αγωνιστικούς δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε όμως αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε την εμπιστοσύνη που έχουμε στους εαυτούς μας και στο γκρουπ».

Για το τι μπορεί να έχει αλλάξει μετά από μία εβδομάδα: «Μία βδομάδα προπόνησης ακόμα. Γίναμε πολλές αλλαγές και μερικές ήταν βίαιες. Δεν είναι καθόλου εύκολο οι παίκτες να βγάλουν όσα θέλουμε αμέσως στο γήπεδο. Δεν είναι το ίδιο στην προπόνηση και στο γήπεδο. Έχω όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες και θα βρούμε τον δρόμο μας».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ, πιέζει πολύ. Είναι μία ομάδα που θέλει προσοχή. Παίζουμε στη Λεωφόρο και πιστεύω ο κόσμος θα μας θα μας βοηθήσει παρά τα αποτελέσματα. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η νέα ομάδα, τα νέα παιδιά θέλουν την βοήθειά του τώρα στα δύσκολα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τους ανταμείψουμε».

Για τις αποχωρήσεις Καρβουνίδη και Κωτσή: «Ναι τώρα έχουμε βάλει ρήτρες και στους φροντιστές. Είναι αποφάσεις που πήρανε και προχωράμε. Ο Παναθηναϊκός δεν στηρίζεται σε πρόσωπα».

Η αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα:Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Σιλά, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Λουτσιάνο, Άλτμαν, Τσάβες, Μολίνς.