Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός με μεθοδευμένες –μολονότι υπήρχε πίεση χρόνου –κινήσεις γέμισε το ρόστερ του. Οι Πράσινοι ωστόσο δεν αποκλείεται να προσθέσουν κι άλλον παίκτη από την αγορά των «αστέγων».

Τις τελευταίες ώρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης δέχεται πολλές προτάσεις ελεύθερων παικτών και ο προπονητής του ΠΑΟ εξετάζει τις περιπτώσεις. Οι Πράσινοι έχουν αφήσει ένα μικρό ενδεχόμενο για τέτοια μεταγραφή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μελετούν την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη. Ο 27χρονος έχει μείνει ελεύθερος από τη Χαρτς, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν οι Πράσινοι θα κινήθουν για την απόκτησή του.

Εκείνο που επίσης θα αποφασιστεί άμεσα είναι οι αρχηγοί της ομάδας. Με τη φυγή των Ζέκα, Μπεργκ, Λέτο, Κοτσόλη, ο ΠΑΟ αναζητά νέους αρχηγούς.

Ο Ουζουνίδης δεν σκοπεύει να επιλέξει με κριτήριο την παλαιότητα των παικτών στην ομάδα, αλλά την προσωπικότητα. Ο Κουρμπέλης, ο Βιγιαφάνιες και κάποιοι εκ των νεοαποκτηθέντων (Τσάβες, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ) είναι οι υποψήφιοι.