Καμία εξέλιξη στις συζητήσεις των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα με τη Nova, για τη μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ παράλληλα υπάρχει και διαφωνία του συνδρομητικού καναλιού με την ΕΡΤ.

Το ΔΣ και η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής θα συνεχιστούν την Πέμπτη 3 Αυγούστου. ΕΡΤ και Nova διαφωνούν για τα παιχνίδια που θα μεταδώσει το κάθε κανάλι, ενώ στη γενικότερη διαφωνία τους εμπλέκονται και άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ.

Από την άλλη πλευρά, ο συνεταιρισμός θα συνεχίζει τις συζητήσεις με τo συνδρομητικό κανάλι μέχρι την προσεχή Πέμπτη, αλλά πλέον οι ΠΑΕ ελπίζουν μόνο σε συμφωνία του με την κρατική τηλεόραση.

Σε περίπτωση που δεν μπει στην… εξίσωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων η ΕΡΤ, ο συνεταιρισμός δεν θα αποδεχθεί τη μείωση (18%) που προτείνει η Nova κι αυτό θα έχει ως συνέπεια να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του νέου πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τις αποφάσεις της Λίγκας τον περασμένο Μάρτιο για μείωση του αριθμού των ομάδων και ανάδειξη πρωταθλητή μέσω των πλέι-οφ, ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.