Η ΑΕΚ είναι η άτυχη της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, καθώς είναι τιμωρημένη με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Βόλο και θα υποχρεωθεί να δώσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5η αγωνιστική), χωρίς θεατές. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί επίσης κεκλεισμένων των θυρών στα ματς με Παναιτωλικό (1η αγωνιστική) και Λάρισα (3η αγωνιστική).

Ποινές τιμωρίας της έδρας έχουν επίσης και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν δύο αγωνιστικές, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, «εξαφάνισε» τις τρεις που του είχαν επιβληθεί για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά. Ετσι, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί σε άδειες εξέδρες κόντρα στη Λάρισα (1η αγωνιστική) και τον Αστέρα Τρίπολης (4η).

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει χωρίς θεατές τον Λεβαδειακό στη 2η αγωνιστική, ενώ επτά αγωνιστικές σε άδεια Τού,πα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Οι πρώτες επτά εκτός έδρας συναντήσεις είναι με Κέρκυρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει και το Κύπελλο κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με θεατές τουλάχιστον στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 19-20 Αυγούστου και σύμφωνα με την κλήρωση η 1η αγωνιστική έχει ως εξής:

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης,Ξάνθη – Λαμία,Πλατανιάς – Παναθηναϊκός,ΑΕΚ – Παναιτωλικός (κεκλεισμένων των θυρών),Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα,Ολυμπιακός – ΑΕΛ (κεκλεισμένων των θυρών),Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ

Κέρκυρα – Πανιώνιος.

Η σειρά των ντέρμπι:ΑΕΚ-Ολυμπιακός (5η αγωνιστική – 20η αγωνιστική),Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (8η αγωνιστική – 23η αγωνιστική),Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (9η αγωνιστική – 24η αγωνιστική),ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική – 25η αγωνιστική),Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (11η αγωνιστική -26η αγωνιστική),ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (14η αγωνιστική – 29η αγωνιστική)