Την τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ του είναι έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός! Οι Πράσινοι μετά την απόκτηση των Λούκας Λεκαβίτσιους, Ζακ Ογκαστ (που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντεμπούτο του στο Summer League) και Ιαν Βουγιούκα έχουν στο στόχαστρο τον Θανάση Αντετοκούνμπο, τον οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποκτήσουν.

Ο Παναθηναϊκός, που αναμένει με αγωνία να ολοκληρωθεί η προθεσμία του NBA-out που έχει ο Σίνγκλετον (20/7) και αναζητά τον αντι-Τζέιμς, έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και απομένει να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για να υπογράψει το συμβόλαιό του στον ΠΑΟ. Με τον έλληνα διεθνή φόργουορντ οι νταμπλούχοι θα ενισχύσουν την ήδη πλούσια «αθλητικότητά» τους, αλλά και το ελληνικό στοιχείο στον κορμό της ομάδας, προσθέτοντας έναν παίκτη που θα κάνει ακόμη πιο πιεστική την πράσινη άμυνα.

Αποκτώντας τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Παναθηναϊκός θα δώσει δανεικό τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με την εκτίμηση του Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο ΠΑΟΚ είναι ο σχεδόν βέβαιος προορισμός του νεαρού παίκτη, ο οποίος θα βρει στην Πυλαία τον προπονητή με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία τρία καλοκαίρια, τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που επέλεξε να δώσει τον ρόλο του οργανωτή στον Ντίλαρντ ο οποίος τον είχε «πληγώσει» με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Κηφισιά (28/11/2015) με 28 πόντους και 5 ασίστ.