«Φωτιά» στα μπατζάκια της Ρεάλ Μαδρίτης βάζει ο πορτογαλικός Τύπος, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ ενοχλημένος για τη δίωξη που του ασκήθηκε για φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα να έχει ειδοποιήσει την ομάδα του ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στις τάξεις της Βασίλισσας, με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ να προσπαθεί να ηρεμήσει τον σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης, ώστε να τον μεταπείσει!

Υπενθυμίζεται ότι στον Κριστιάνο Ρονάλντο ασκήθηκε δίωξη για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει «κρύψει» έσοδα, βγάζοντας μάλιστα στη φόρα τα κέρδη του, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Για την κατηγορία, ο Ρονάλντο απειλείται με φυλάκιση από δύο ως επτά χρόνια, αν κριθεί ένοχος!

«Ο Ρονάλντο θέλει να φύγει από την Ισπανία. Η απόφασή του είναι μη αναστρέψιμη και τη διεμήνυσε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης» αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η «A’Bola», ενώ η «Record» συμπληρώνει: «Δεν επιστέφει στη Ρεάλ ο Ρονάλντο».

Η διοίκηση της Ρεάλ ελπίζει ότι η απόφαση του Ρονάλντο ήρθε εν θερμώ και ότι θα καταφέρουν να του αλλάξουν τη γνώμη και να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μαδρίτη.