Το διαζύγιο του Βλάνταν Ιβιτς με τον ΠΑΟΚ είναι οριστικό. Ηταν γνωστό από το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε και ανακοίνωση λίγες ώρες αργότερα. Παρά τις προσπάθειες τουΛούμπος Μίχελ να γεφυρώσει το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε με τον Ίβιτς μέσω Skype. Οι δύο άνδρες είχαν πολύωρη συζήτηση και φαινόταν πως ήρθαν πιο κοντά, έπειτα από το «πάγωμα» των επαφών τους μετά τη λήξη των πλέι οφ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φέρεται να δέχτηκε τις προτάσεις Ίβιτς και συμφώνησαν να σκεφτούν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ίβιτς που βρίσκεται για οικογενειακές διακοπές στην Κρήτη, επικοινώνησε με τον Μίχελ και του ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βλάνταν Ίβιτς. Ευχαριστούμε τον κ.Ίβιτς για την προσφορά του και την πολύτιμη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια».