Ο Θέμις Πάνου, ο Γιάννος Περλέγκας, ο Γιώργος Μπινιάρης, ο Γιάννης Κότσιφας, η Λένα Δροσάκη, η Σίσσυ Τουμάση, η Αννα Μάσχα και ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που πρόκειται να συμμετάσχουν στην παράσταση του έργου «Αγριόπαπια» του Ερρίκου Ίψεν, που θα σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Τάρλοου την ερχόμενη σεζόν στο Θέατρο Πορεία.

Ο σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου Πορεία, Δημήτρης Τάρλοου, σημειώνει: «Σε μια χώρα όπου η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας τρέφεται από τα ζωτικά της ψεύδη, ιδεολογικά και ιστορικά, σε μια χώρα που κανείς δεν θέλει να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, σ΄ έναν τόπο που έχει εξορίσει ό,τι αληθινό και ουσιώδες, που έχει μετατρέψει τη φύση σε τσιμέντο, εκεί μας μεταφέρει η Αγριόπαπια. Στην πατρίδα των παθιασμένων αγωνιστών με τις φουσκωμένες τσέπες, εκείνων που εξαιτίας των δικών τους τραυμάτων, συμπλεγμάτων και ανεπαρκειών δεν διστάζουν να καταστρέψουν τα πάντα γύρω τους, σ’ έναν τόπο αυταπάτης, ντρόγκας και ακραίου συμφέροντος. Σε μια χώρα με θύματα παιδιά και εφήβους που σαν τις κυνηγημένες από τις άθλιες καραμπίνες αγριόπαπιες, χώνουν το κεφάλι μέσα στη λάσπη του βυθού και μένουν για πάντα εκεί. Ακίνητα και σιωπηλά».

Ταυτότητα της παράστασης

«Αγριόπαπια» του Ερρίκου Ίψεν

Μετάφραση-σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Δραματουργία: Ερι Κύργια

Σκηνικά- Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου

Μουσική: Nalyssa Green

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτσοκώστα και Ελένη Μιχαηλίδου

Παίζουν: Θέμις Πάνου, Γιάννος Περλέγκας, Γιώργος Μπινιάρης, Γιάννης Κότσιφας, Λένα Δροσάκη, Σίσσυ Τουμάση, Αννα Μάσχα, Αντίνοος Αλμπάνης, κ.ά.

Η πρεμιέρα της παράστασης πρόκειται να γίνει στις 22 Νοεμβρίου του 2017.