Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μεγαλύτερα bar της Αθήνας και βραβευμένοι bartenders συμμετέχουν στο Athens Fine Drinking by World Class. Ένα μεγάλο τετραήμερο event με παράλληλες εκδηλώσεις που διοργανώνεται από τις 18 έως 21 Μαΐου στο Παλαιό (Σοφοκλέους 10) και το Μικρό (Πεσματζόγλου 1) Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το Athens Fine Drinking by World Class είναι ο μοναδικός θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού και συσπειρώνει κάτω από την ίδια στέγη τα εκλεκτότερα αποστάγματα σε συναρπαστικά signature serves, 32 από τα επιδραστικότερα αθηναϊκά bars και καταξιωμένους και βραβευμένους bartenders, οι οποίοι μιξάρουν και σερβίρουν γνώση, γεύσεις και έμπνευση για να προσφέρουν μοναδικές απολαυστικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες. Παράλληλα στον ίδιο χώρα θα υπάρχει radio live sets και θα πραγματοποιούνται σεμινάρια mentoring.

Στον επίκεντρο του Athens Fine Drinking θα βρίσκεται μια μεγαλειώδης σύνθεση από 8 pop-up bars που θα σερβίρουν μοναδικά cocktails με βάση τα πιο premium spirits: βότκα Ketel One, τζιν Tanqueray No. Ten, ρούμι Ron Zacapa, τεκίλα Don Julio, το πολυτελές blend Johnnie Walker Gold Label Reserve, ultra-premium vodka CIROC, American ουίσκι Βulleit και τα δύο single malt ουίσκι Cardhu & Talisker.

Στο χώρο του Μικρού Χρηματιστηρίου, κορυφαίοι Έλληνες bartenders – νικητές του World Class των προηγούμενων ετών και brand ambassadors των premium spirits, γίνονται ξεναγοί στο μοναδικό κόσμο του fine drinking μέσα από exclusive mentoring sessions, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά πίσω από την premium τέχνη των «Perfect Serves». Βρεθείτε στο εργαστήρι της «Margarita» και δημιουργήστε τη δική σας Tommy’s Margarita αξιοποιώντας τα αγαπημένα σας βότανα και μπαχαρικά, ρίξτε μια ανατρεπτική ματιά στο σκοτζέζικο ουίσκι, μάθετε για το χαμαιλέοντα των cocktails, το Bloody mary ή αποκωδικοποιήστε τα cocktail menus των αγαπημένων σας bar. Μυηθείτε στον κόσμο των εκλεκτών ποτών με πολλά ακόμα mentoring sessions.

Η εμπειρία του Athens Fine Drinking by World Class επεκτείνεται και στα κορυφαία downtown bars από 18 έως τις 27 Μαΐου.

Πληροφορίες:

Γενική είσοδος και για τις 4 ημέρες 10 ευρώ με τα οποία αγοράζετε το βραχιολάκι «Athens Fine Drinking» στο Παλαιό Χρηματιστήριο και έχετε πρόσβαση στα pop-up bars και τις 4 ημέρες, 2 signature ποτά (straight, mixed ή cocktail) δικής σας επιλογής, τη συμμετοχή σε mentoring sessions στο Μικρό Χρηματιστήριο (κατόπιν εγγγραφής), καθώς και τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά ποτά σε προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα bars του «Athens Fine Drinking» μέχρι και τις 27 Μαΐου.

Στο πλαίσιο της υπεύθυνης κατανάλωσης το Athens Fine Drinking by World Class ανακοινώνει τη συνεργασία με το Taxiplon, παρέχοντας μαζί με το βραχιολάκι εισόδου, εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 ευρώ για την ασφαλή μετακίνησή σας το τετραήμερο 18-21 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια και το Athens Fine Drinking by World Class, επισκεφτείτε το www.athensfinedrinking.gr