Τη νέα προπληρωμένη κάρτα Cosmote Prepaid MasterCard φέρνει η Cosmote, παρέχοντας πλήρη έλεγχο και ασφάλεια στις καθημερινές αγορές και τις συναλλαγές των καταναλωτών.

Η Cosmote Prepaid MasterCard δίνει δωρεάν MB με κάθε αγορά και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα. Με την Cosmote Prepaid MasterCard οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια αγορές σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) που φέρουν το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης γρήγορες και ανέπαφες αγορές στις επιχειρήσεις με το ειδικό σήμα.

Με κάθε 1 ευρώ αγορών, η Cosmote Prepaid MasterCard προσφέρει 5 MB, για ακόμη περισσότερο mobile Internet. Τα MB που συγκεντρώνουν οι χρήστες της κάρτας μπορούν να τα καταναλώσουν οι ίδιοι ή να τα χαρίσουν σε άλλο συνδρομητή Cosmote. Επίσης, οι χρήστες της Cosmote Prepaid MasterCard μπορούν να επωφελούνται και των προνομίων του προγράμματος επιβράβευσης «go4more» της Εθνικής Τράπεζας, που δίνει πόντους για αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.