Λύση από καθαρόαιμο επιθετικό δεν βρήκε, ωστόσο τα γκολ που ήθελε για να πάρει το αποτέλεσμα μέσα στο Περιστέρι και να αναρριχηθεί στη 2η θέση (προσωρινά ή όχι θα φανεί από την απογευματινή αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Πανιωνίου) αποδείχθηκαν εύκολη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ. Σαν Λερναία Υδρα, παρουσιάζει διαφορετικούς σκόρερ όταν τα προβλήματα μοιάζουν να τον στριμώχνουν στη γωνία, γεγονός το οποίο πιστώνεται στον προπονητή Βλάνταν Ιβιτς και στην εξαιρετική δουλειά που κάνει στον τομέα της τακτικής. Βαφτίζοντας σε αρκετές περιπτώσεις παίκτες του σε κάτι διαφορετικό από αυτό που αναγράφει η αγωνιστική ταυτότητά τους, όπως εν προκειμένω τον Στέλιο Κίτσιου ο οποίος λειτουργώντας κυρίως ως χαφ-εξτρέμ (και όχι ως δεξιός μπακ) βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Ηταν αυτός που έκανε την εξαιρετική ενέργεια από δεξιά στέλνοντας την μπάλα στα πόδια του Κουλούρη που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα ματς το οποίο ξεκίνησε ούτως ή άλλως με ιδανικές συνθήκες για τους φιλοξενουμένους, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τέρμα του ολλανδού επιθετικού χαφ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, το τρίτο φετινό του στη Σούπερ Λίγκα, και μάλιστα με ένα υπέροχο διαγώνιο πλασέ στην κίνηση από αριστερά. Οι παίκτες των νικητών αφιέρωσαν τα τέρματα της νίκης στον τραυματία Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης περίπου έξι μήνες, ενώ οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου, ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από την εικόνα της ομάδας, αποδοκίμασαν τον προπονητή Σα Πίντο στο τέλος του αγώνα, πολύ πιο έντονα όμως στην αλλαγή του Ντιγκινί με τον Πλατέλλα στο 77ο λεπτό.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (38′ Λημνιός), Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (83′ Κοντοές), Μανιάτης, Ούμπιδες, Κυριακίδης, Τόνσο, Ντιγκινί (77′ Πλατέλλας), Λε Ταλέκ.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κίτσιου, Κάτσε (69′ Σάκχοφ), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (77′ Ουάρντα), Κάμπος (83′ Μάτος), Κουλούρης.