Παρουσία 200 προσφύγων θα πραγματοποιηθεί η αποψινή (17.15) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Πράσινοι προωθώντας τα μηνύματα της κοινωνικής ένταξης και της αλληλεγγύης θα φιλοξενήσουν στη Θύρα 6 ενηλίκους και παιδιά στο πλαίσιο της δράσης Ανοιχτή Κερκίδα.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ζέκα, ο οποίος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών. Αντί του αρχηγού των Πρασίνων, θα αγωνιστεί στο πλευρό του Κουρμπέλη στα χαφ ο Λουντ που είχε συνεισφορά (έδωσε την τελική πάσα για το νικητήριο γκολ στον Μπεργκ) στην επικράτηση της περασμένης Κυριακής επί της ΑΕΚ, ενώ μια θέση παίζεται στην επίθεση μεταξύ του Κλωναρίδη και του Λέτο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές διότι έφτυσε τον Μάνταλο και θα χάσει τα δύο επερχόμενα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας θα είναι οι Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες, Εμποκού και Μπεργκ.

Στο μεταξύ, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον ιρανό μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος πάντως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ουζουνίδη και του Λυμπερόπουλου.