Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον ΠΑΟΚ για να βάλει τις βάσεις για το «τρίποντο» επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Με τα γκολ των Μπίσεσβαρ (2΄) και Κουλούρη (38΄) ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 και περιμένει ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό (την Πέμπτη) για να μείνει μόνος στην 2η θέση της κατάταξης μετά από 27 αγωνιστικές.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να είναι άκρως αποτελεσματικός στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο αξιοποίησε την υπεροχή του απέναντι στον «υπνωτισμένο» Ατρόμητο. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πέτυχε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι με τον Λέοβατς στο 21΄ κι αν εξαιρέσει κανείς την ευκαιρία του Λε Ταλέκ στο 11΄ δεν απειλήθηκε άλλη φορά από τους γηπεδούχους.

Ο Γάλλος σέντερ φορ του Ατρόμητου πέτυχε γκολ στο 35΄, αλλά σωστά δε μέτρησε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος με σκοπό να μειώσουν για να ξαναμπούν στο ματς, αλλά πέρα από την φάση του 52ου λεπτού με το οφσάιντ-γκολ του Ντιγκινί (πήρε τη μπάλα από τον Λε Ταλέκ, αλλά ήταν λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό των φιλοξενούμενων), δε βρήκαν τους διαδρόμους για να σκοράρουν. Η κεφαλιά του Φυτανίδη στο 76΄ από καλή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με σωστή διαχείριση οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να κρατήσουν τη μπάλα όσο χρειαζόταν και μετά το 70΄ ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έφτασαν πολύ άνετα στη νίκη.

Διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)

Κίτρινες: Κάτσε – Λε Ταλέκ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (39΄ Λημνιός), Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (83΄ Κοντοές), Μανιάτης, Ούμπιδες, Τόνσο, Κυριακίδης, Ντιγκινί (77΄ Πλατέλας), Λε Ταλέκ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάτσε (69΄ Σάκχοφ), Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος (83΄ Μάτος), Μπίσεσβαρ (77΄ Ουάρντα), Κουλούρης.