Όσο νικά ελπίζει η Βέροια, κι ας μην κατέθεσε φάκελο για την αδειοδότηση στην ΕΠΟ. Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε γκολ των Καπετάνου στο 20΄, Σαρπόνγκ στο 36΄ και Σουλέ στις καθυστερήσεις, έφτασε στους 19 βαθμούς και πήρε παράταση ζωής, παραμένοντας πάντως ουραγός.

Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σημείωσαν τα τέρματά τους. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Στόιτσεφ έβγαλε την μπαλιά στον Καπετάνο, οι Μαυροπάνος και Μιχαήλ δεν κατόρθωσαν να απομακρύνουν και ο Παντελής Καπετάνος νίκησε τον Πασχαλάκη με διπλή προσπάθεια.

Στο 36΄ η ομάδα της Ημαθίας διπλασίασε με ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα του Σαρπόνγκ από δεξιά, ενώ ήταν ο ίδιος που έχασε μια καλή ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 74΄, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε.

Ένα λεπτό αργότερα η εκτέλεση φάουλ του Κάλβο έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Πασχαλάκη, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Σουλέ. Στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου αποβλήθηκε ο Μπαλάφας, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριαντάφυλλος Τίκας

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+ Μπαλάφας (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαλάφας, Σουλέ – Λίλα

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς, Καλί (80΄ Αντονιάν), Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (46΄ Σουλέ), Κάλβο, Καπετάνος (72΄ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε, Κοζορώνης, Γιάκος, Κοροβέσης (77΄ Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Λίλα (64΄ Ναδάλες), Μαυροπάνος (58΄ Βιδάλ), Ακόστα.