Η «πανηγυρική» δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης με αφορμή την δικαστική απόφαση σχετικά με το Βατοπέδι όπου ταύτισε «Καραμανλή και Τσίπρα ως «λαοπρόβλητους ηγέτες» που τα ντόπια και ξένα συμφέροντα προσπαθούν να εξουδετερώσουν προκάλεσε την σκληρή αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

« Οι δηλώσεις Παπαγγελόπουλου τα λένε όλα.

Πιο επίσημα αποκαλυπτήρια της Φιλικής Εταιρείας Τσίπρα – Καμμένου με την Καραμανλική πτέρυγα της δεξιάς δεν μπορούσαν να υπάρξουν.

Πώς αισθάνεται, μετά την κυνική αποκάλυψη, ο προοδευτικός κόσμος που εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα, αποτυπώνεται με εύγλωττο και ηχηρό τρόπο στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις με ανακοινώσεις και πρωτοσέλιδα.

Το πώς αισθάνεται ο κ Μητσοτάκης το ξέρει μόνο ο ίδιος.» ανέφερε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ.Παπαγγελόπουλος δήλωσε – στην Ελευθερία – ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι απρόσβλητος από τον ιό της διαπλοκής και ότι:

«Τους λαοπρόβλητους ηγέτες τα ντόπια και ξένα συμφέροντα, οι νταβατζήδες της διαπλοκής, οι λακέδες και τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης προσπαθούν να τα εξουδετερώσουν με κάθε τρόπο. Αυτό συνέβη με τον Κώστα Καραμανλή, αυτό συμβαίνει και σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα».