Οι δρόμοι της Αθήνας πλημμύρισαν χαμόγελα όχι μόνο για τη χθεσινή λιακάδα αλλά κυρίως με τη συμμετοχή 21.000 και πλέον δρομέων στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας, την Περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την ERGO.
Ανθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό πέρασαν τη γραμμή τερματισμού μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.
Πρόκειται για την κορυφαία γιορτή του αθλητισμού και της άνοιξης που πλέον έχει γίνει must για όλο και περισσότερους Αθηναίους (αλλά και ξένους) που αφήνουν τα οχήματα στην άκρη και γνωρίζουν τη μαγευτική Αθήνα από κοντά, τρέχοντας στους δρόμους της.
Μεγάλη μάχη έγινε στα τελευταία μέτρα του Ημιμαραθωνίου, με τους Γιάννη Ζερβάκη και Κώστα Γκελαούζο να φτάνουν μαζί στον τερματισμό. Τελικά ο Ζερβάκης με ένα δυνατό φίνις πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού με 1.09.03 ενώ ο περσινός νικητής Κώστας Γκελαούζος ακολούθησε με 1.09.04.
Νικητές στα 5 χλμ. οι Χρήστος Καλλίας και Αναστασία Καρακατσάνη και στα 3 χλμ. ο Γιώργος Μίνος και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από