«Τον κόσμο δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις και θεωρώ ότι εμείς ηρεμήσαμε τους οπαδούς μας και είχε τόσο άψογη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οταν βλέπει ο άλλος την ομάδα του να παίζει όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο, δεν έχει άλλες σκέψεις για να κάνει οτιδήποτε και αντιθέτως μας βοήθησε πάρα πολύ από το πρώτο λεπτό όπως έπρεπε».

Υστερα από δύο χρόνια οδομαχιών, με ένα παιχνίδι πρόπερσι όταν είχαμε είσοδο οπαδών του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη (το οποίο τελικά άρχισε και τελείωσε με νίκη 2-1 των γηπεδούχων) και άλλο ένα πέρυσι που δεν άρχισε ποτέ αλλά έγινε είσοδος οπαδών των Πρασίνων που έκαναν το γήπεδο γης μαδιάμ, χθες η Λεωφόρος ήταν «εκκλησία».

Ο κόσμος του Τριφυλλιού τραγουδούσε παροτρύνοντας την ομάδα του και ο μόνος εκνευρισμός ίσως ήταν που δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ.

«Θα έρθουν και αυτά, δεν αλλάζεις μια ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη. Η νοοτροπία είναι δύσκολο να αλλάξει άμεσα, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχουμε αρχίσει να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο» είπε ο «γητευτής των οπαδών» Μαρίνος Ουζουνίδης, που από την Τρίτη είχε πει στους παίκτες του ότι θα νικήσουν.

«Ναι ήμουν σίγουρος, βλέποντας τη δική μας εικόνα αλλά και των αντιπάλων. Να ξέρετε ότι στο Κύπελλο τα πράγματα είναι διαφορετικά, άρα δεν σημαίνει πως με βάση αυτή την εμφάνιση θα διαλέγαμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε την κληρωτίδα» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, που θα μπορούσε να είναι από την άλλη πλευρά αν το είχαν επιτρέψει οι φανατικοί οπαδοί των Ερυθρολεύκων.

ΑΙΧΜΕΣ ΒΟΥΖΑ. «Κάποιοι παίκτες δεν σέβονται τα προνόμια που απολαμβάνουν σε αυτή την ομάδα και θα πρέπει να καταλάβουν κάποια πράγματα. Εκεί θα δουλέψουμε στη διακοπή και θα δείτε αλλαγές» είπε ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων Βασίλης Βούζας, που πρόσθεσε ότι προτιμά να χάνει κάποια ντέρμπι και να παίρνει το πρωτάθλημα η ομάδα του.