Χειροπέδες σε τρεις διακινητές ναρκωτικών πέρασαν αργά το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί, στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, έπειτα από καταδίωξη του αυτοκινήτου με το οποίο μετέφεραν περίπου 50 κιλά χασίς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 20, 21 και 25 ετών, ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας από την Πάτρα με προορισμό δασώδη περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Εκεί παρέλαβαν από άγνωστα άτομα την ποσότητα των ναρκωτικών και στη συνέχεια ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής.

Ωστόσο, στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Αιτωλίας επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητό τους για να το ελέγξουν.

Τότε ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ταυτόχρονα, η Αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και τελικά, έπειτα από απόσταση 25 χιλιομέτρων, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από τη Ναύπακτο, ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες.

Σε έρευνα στο αυτοκίνητο βρήκαν 31 συσκευασίες που περιείχαν περίπου 50 κιλά χασίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.