Η λύτρωση από την αδικία απέχουν ελάχιστα στο ποδόσφαιρο και αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα βίωσαν οι παίκτες του Ατρομήτου και του Ηρακλή στο Περιστέρι, όπου με γκολ του Θωμά Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη (1-0) και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για τα πλέι οφ, ενώ ο Γηραιός παραμένει καρφωμένος στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν σαν ήρωες που προσπάθησαν να σκοράρουν με κάθε τρόπο», σχολίασε ο τεχνικός των νικητών Ρικάρντο Σα Πίντο, που είχε την έμπνευση να περάσει στο ματς τον Βασιλείου στο 86′. «Ηταν το πιο άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα μας ώς τώρα. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Η εικόνα είναι τέτοια που δίνει αισιοδοξία» τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Μανιάτης, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Λημνιός (62′ Ντιγκινί), Κατράνης, Πλατέλλας, Τόνσο (72′ Λε Ταλέκ), Ντάουντα (86′ Βασιλείου).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαννίκογλου, Κούρος, Ιντζόγλου, Δώνης, Τζανετόπουλος, Πασάς (60′ Γροντής), Αργυρόπουλος, Σαντάρα, Μοντέιρο (80′ Σαραμαντάς), Περόνε (90′ Μπαστακός), Ρούσσος.