Απόλλων και Λαμία παραμένουν στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ μετά τη 19η αγωνιστική. Ο Απόλλων πήρε τη νίκη επί της Σπάρτης (φωτογραφία) στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (Σιατραβάνης), ενώ και η Λαμία πέρασε δύσκολα από το Μάλεμε νικώντας 2-1 τον Κισσαμικό. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε με τον Βασιλόγιαννη, ισοφάρισε ο Κισσαμικός με τον Μάντζη (48′) και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ματσούκας στο 73′. Η Λαμία αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ρότσα (80′ δεύτερη κίτρινη) και στο τέλος ο Μπάμπης Τεννές διατύπωσε παράπονα για τη διαιτησία.

Με τον Νίκο Κωστένογλου για πρώτη φορά στον πάγκο, ο Αρης νίκησε εκτός έδρας τον Αιγινιακό 1-0 με γκολ του Τάτου στο 3ο λεπτό. Ο Αρης τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 85′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καράμπελας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης Θόδωρος Καρυπίδης σε δήλωση του μετά το ματς, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο Αρης δεν πρέπει να κερδίζει μόνο τον αντίπαλό του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον διαιτητή».

Με εκτός έδρας νίκη συνέχισε και ο ΟΦΗ που επικράτησε 2-1 της Καλλονής στη Μυτιλήνη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ευαγγελιδάκη (24′) και ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή με γκολ των Κώτσιου (37′) και Ράντι (83′, πέναλτι).

Αλλα αποτελέσματα: Αχαρναϊκός –Πανελευσινιακός 0-0, Αγροτικός Αστέρας –Χανιά 2-0 (48′ Θεολόγου αυτ., 93′ πέν. Τάι), Παναιγιάλειος –Καλλιθέα 2-0 (7′ Κρητικός, 27′ Μπούζας), Πανσερραϊκός –Τρίκαλα 0-3 (9′ Μπέρτραντ, 24′, 90′ Γιαννιτσάνης).

Στη βαθμολογία, Απόλλων και Λαμία έχουν από 49 βαθμούς και ακολουθούν: Αρης 41, ΟΦΗ 36, Αγροτικός Αστέρας 33.