Δημοσίευμα της «Τουτοσπόρτ» βάζει φωτιά στα αποδυτήρια της Τσέλσι και προκαλεί πονοκέφαλο στον Ρόμαν Αμπραμόβιτς. Ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Αντόνιο Κόντε συμφώνησε να αναλάβει την Ιντερ από την επόμενη περίοδο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η εταιρεία Suning, στην οποία ανήκει η Ιντερ, προσέφερε στον ιταλό προπονητή τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 15 εκατ. ευρώ.

Η αποφασιστικότητα της Ιντερ να φέρει στο Μιλάνο τον Κόντε είναι τέτοια, ώστε νομικοί εκπρόσωποί της έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Ρόμαν Αμπραμόβιτς για να επιτευχθεί συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του προπονητή της Τσέλσι το συντομότερο δυνατόν.

Οι σχέσεις του Κόντε με τον Αμπραμόβιτς φέρεται να είναι τυπικές έως ψυχρές. Ενας ακόμα λόγος που ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους θα επέστρεφε στην Ιταλία είναι η επιθυμία της οικογένειάς του, η οποία δεν θέλει να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Η Τσέλσι, πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει εύκολα τον Κόντε να φύγει από την αγκαλιά της, ειδικά τώρα που οδηγεί την ομάδα εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση του τίτλου. Οπως διαδίδεται, οι Μπλε προσπαθούν να κλείσουν από τώρα έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Κόντε, τον ισπανό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης Αλβαρο Μοράτα, ως δείγμα καλής θέλησης για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.