Το ντεμπούτο του αργεντινού επιθετικού Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό. Ο αργεντινός επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα στο επιβλητικό 6-0 της Ενωσης επί του Λεβαδειακού και με το καλησπέρα έδειξε ότι θα γίνει σημείο αναφοράς στην κιτρινόμαυρη επίθεση. Ο Αραούχο, παρόλο που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα με μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του, πέτυχε δύο γκολ. Και μάλιστα με κεφαλιά. Το κέφι του αργεντινού φορ ήταν καταλυτικό συστατικό στη γενικότερη εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Οσο για τον Λεβαδειακό, δεν είχε να αντιπαρατάξει απολύτως τίποτα στη διάθεση των γηπεδούχων για νίκη με πολλά γκολ. Η Ενωση προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. «Δεν περίμενα ότι θα έκανα ένα τέτοιο ντεμπούτο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Η ΑΕΚ μου έδειξε εμπιστοσύνη και αισθάνομαι πολύ άνετα. Εχω ένα θέμα με τη γλώσσα, αλλά με έχουν υποδεχτεί όλοι τέλεια στην ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο προσαρμογής ακόμα. Σκέφτομαι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βλέπω πάντα τον επόμενο αγώνα» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Αργεντινός. Ακολούθως ο τεχνικός της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ είπε: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε άμυνα – επίθεση και το γεγονός ότι δεν κάνουν ευκαιρίες οι αντίπαλοι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι στη θέση όπου είμαστε τώρα. Θέλω μια ομάδα με φιλοδοξία που να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Σε μια ομάδα που δουλεύει με φιλοδοξία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ολοι οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν, είμαι χαρούμενος για την προσπάθειά τους και με βάση την προσπάθειά τους θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Σε ό,τι αφορά τον Αραούχο, πιστεύω ότι προέρχεται από μεγάλο χρόνο χωρίς να είναι σε δραστηριότητα. Εβαλε δύο γκολ, αλλά θέλω ακόμη περισσότερα και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα».

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον (69′ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο (60′ Αϊντάρεβιτς), Αραούχο (80′ Γιαννούτσος).

Λεβαδειακός:Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μάγκας (66′ Μαχαίρας), Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (55′ Νιάσε), Λόπεζ, Λάτσι (61′ Τόνι Σίλβα), Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Βασιλείου.