Υπό τις ιαχές «να τοι, να τοι οι πρωταθλητές!», σύνθημα το οποίο δικαιολογείται βάσει της δεύτερης θέσης του Πανιωνίου πίσω από τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο Ολυμπιακό, οι Κυανέρυθροι επικράτησαν (2-0, Ρισβάνης 25′, Καθάριος 54′) ξεκούραστα του Παναιτωλικού επιστρέφοντας στις νίκες μερικές ημέρες μετά τη διακοπή του αήττητου σερί στα Γιάννινα (1-0).

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι υπερήφανος που είμαι προπονητής τους, βγάζουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Είχαμε προβλήματα, μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Και ο Μασούντ που έπαιξε ήταν άρρωστος. Οι παίκτες μας είναι καλοί χαρακτήρες, κάτι που για μένα μετράει πολύ. Εχω σε όλους εμπιστοσύνη. Θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής και περιμένω να μπουν στο κλίμα της ομάδας οι νέοι» σχολίασε ο τεχνικός του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή Μίκαελ Σκίμπε τόνισε: «Εγώ αγαπάω όλους τους παίκτες μου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν γιατί πολλοί μπορούν να παίξουν στην εθνική ομάδα».

«Δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια απόδοση μέσα σε δύο μέρες. Υπάρχει και η κούραση στο παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ έπειτα από μια στημένη φάση ουσιαστικά. Μετά είναι δύσκολο να κάνεις κάτι καλύτερο κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα όπως ο Πανιώνιος» υποστήριξε ο προπονητής του Παναιτωλικού (10η θέση με 19 βαθμούς) Γιάννης Νταλακούρας.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Ζερόμ Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (Ταπόκο 78′), Καθάριος (Σαββίδης 63′), Μασούντ (Γεσίλ 90+1′), Μπεν.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντακιάς (Κλέσιο 61′), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (Φάρλεϊ 70′), Ρότσα, Μουνιός (Λόπες 61′), Μαρκόφσκι.