Ενας 39χρονος από το φιλικό περιβάλλον της 45χρονης παιδοψυχιάτρου είναι ο δράστης, οπως ομολόγησε ο ίδιος, της στυγερής δολοφονίας της.

Η 45χρονη παιδοψυχίατρος είχε βρεθεί δολοφονημένη την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της στη Λαμία. Η 45χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη με πολλαπλά τραύματα απο μαχαίρι τουλάχιστον 15 στο λαιμο και στο στήθος. Η γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δράστη στην προσπάθεια της να σωθεί.

Το σκηνικό της στυγερής δολοφονίας παρέπεμπε στο γεγονός ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού, ενώ απο την αρχή αποκλείσθηκε η εκδοχή της ληστείας.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί με βάση τα δεδομένα αρχισαν να αναζητούν το δράστη της δολοφονίας στο φιλικό περιβάλλον του θύματος. Συνδιάζοντας τα στοιχεία και τις πληροφορίες κατέληξαν στον 39χρονο. Αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε την Παρασκευή το πρωί σε περιοχή της Ευρυτανίας και προσήχθη στην Ασφάλεια Λαμίας. Εξετάσθηκε ως βασικός ύποπτος αρχικά, υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων και τελικά ομολόγησε οτι δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο. Φαινόταν συμφωνα με πληροφορίες οτι βρισκόταν σε συγχυση και δεν έχει εξηγήσει τα κίνητρα της δολοφονίας. Ωστόσο, έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τόσο με την συγκριση DNA και με άλλα ευρήματα.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οδηγείται στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.