Επιβάτης απομακρύνθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας JetBlue Airways Corp στο διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης Τζ. Φ. Κένεντι αφού ενεπλάκη σε φραστική αντιπαράθεση με την Ιβάνκα Τραμπ, γράφει ο ιστότοπος TMZ.

Το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας συνόδευσε τον άνδρα εκτός του αεροσκάφους όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε στην κόρη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Η Ιβάνκα Τραμπ επρόκειτο να ταξιδέψει για τη Χαβάη για διακοπές με την οικογένειά της, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Το TMZ ανέφερε ότι ο επιβάτης είπε στην Ιβάνκα Τραμπ: «Ο πατέρας σου καταστρέφει την χώρα μας». Και συνέχισε: «Γιατί βρίσκεται στην πτήση μας; Θα έπρεπε να ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροσκάφος».

Επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία

Το άρθρο του αμερικανικού ιστότοπου συνοδευόταν από φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται γυναίκα στο εσωτερικό αεροσκάφους που μοιάζει πολύ με την Ιβάνκα Τραμπ.

Σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η JetBlue επιβεβαίωσε ότι επιβάτης της απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο.

«Η απόφαση να απομακρύνουμε πελάτη από την πτήση δεν λαμβάνεται απερίσκεπτα» τονίζει η εταιρεία απαντώντας στα ερωτήματα σχετικά με το επεισόδιο.

«Σε αυτήν την περίπτωση, η ομάδα μας εργάστηκε προκειμένου το πρόσωπο αυτό να ταξιδέψει με την επόμενη διαθέσιμη πτήση».

Η ομάδα μετάβασης του μεγιστάνα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα να σχολιάσει το περιστατικό.