Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από την Τετάρτη ο Κένι Γκάμπριελ καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Ο 27χρονος φόργουορντ θα αγωνίζεται με την ελληνική ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου και της Καρσίγιακα έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν το πρωί της Τετάρτης και άμεσα οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό κινήθηκαν πολύ γρήγορα και εξασφάλισαν την υπογραφή του.

Ο Γκάμπριελ αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (24/11), ενώ θα προπονηθεί με την ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει να γνωρίσει τους συμπαίκτες του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να βοηθήσει άμεσα, μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για τους ερχόμενους 4 μήνες.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να προλάβουν τις προθεσμίες και να τον δηλώσουν στην Euroleague προκειμένου να είναι διαθέσιμος στο ματς με την Νταρουσάφακα το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

*Μεγάλο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Μάικ Τζέιμς, δείγμα του ότι είναι θέμα ημερών να ενταχθεί σε φουλ ρυθμούς. Ο Αμερικανός είναι πιθανόν να προλάβει το μεθεπόμενο ματς της Euroleague με την Μπαρτσελόνα.